lørdag 9. januar 2016

Godt Nytt År!

Da ønsker vi dere alle det beste for 2016 - og håper at skrivesperren som har ligget som tåke over New Forest siden oktober snart letter.

Høsten var preget av hverdagsliv med jobb og skole, mange hyggelige besøk fra Norge og trivelig omgang med naboer og kollegaer. Livet ble etterhvert så normalt at det nærmest føltes unormalt å blogge om det!

Men nå er det som kjent nytt år, og nye kluter er lagt frem til bruk. Først og fremst er det vel på sin plass å vise alle dere som fryser oppe i Norge hvordan det blomstrer i hagen vår


Det er en viss forskjell på breddegrad 60 og 50..

Julen tilbrakte vi hjemme i Norge med familie og venner - og om ikke det var nok, vi fikk langveisbesøk fra Australia! Kathy som var utvekslingsstudent hos oss på åtti-tallet kom tilbake med mann og barn, og de bannet mer enn oss innfødte over varmegrader og lite snø. Men de fikk noen fnugg på tungen 3. Juledag og ferien var reddet.

Det var utrolig deilig å komme "hjem" igjen til New Forest og så smått komme i hverdagsrutine igjen. Det store på plakaten nå er å planlegge resten av oppholdet, og vi er godt i gang. Utover våren skal vi på nok en London tur (skulle ha blogget om den i oktober ja), ta ferje over til Brittany, France og kjøre vestover langs Englands sørkyst til Cornwall hvor vi skal låne hytta til naboen. Og innimellom plotter vi inn besøk fra Skandinavia - har du tenkt å ta en tur må du gjerne melde din ankomst så vi får booket deg inn i herberget!

I slutten av april er det Southampton Marathon - og undertegnede må holde formen vedlike og få kilometere i skoene. Apropos sko, husbonden har også investert i nye og blir også å finne syklende eller løpende i skogen utover våren.

Siden bloggambisjonene er noe senket satser vi på kortere og heller flere innlegg fremover, og jeg takker derfor allerede nå for oppmerksomheten!

Edna


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar